• persoonlijke bewustwording

Inzicht in jouw kern

Wanneer ben jij van betekenis?  Als deze vraag je bezighoudt, als je tegen vraagstukken aanloopt in werk of leven of op zoek bent naar meer rust en balans, verken ik graag samen met jou de behoefte om te ontdekken of ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door bewust en oprecht aanwezig te zijn voor jou. De tijd te nemen. Een ruimte te creëren waarin jouw vraagstukken aan de orde kunnen komen, waarin alles wat zich aandient er mag zijn. Wandelend, in mijn praktijk of op een locatie die voor jou geschikt voelt. Omgeving kan een belangrijke factor zijn om veiligheid te ervaren.

Onderstaand aanbod geeft een richting voor de ondersteuning die ik te bieden heb. Neem voor meer informatie gerust contact met me op.

 • Aanbod

  Dichter bij jouw kern

  Krijg inzicht in wie jij bent, in jouw overtuigingen, waarden en kwaliteiten. Wat is jouw persoonlijke visie en missie in werk en leven?

  De belemmeringen voorbij

  Loop jij elke keer weer vast in de zelfde patronen? Voel je je moe en/of lusteloos? Wil je wel veranderingen doorvoeren maar weet je niet hoe? Ontdek wat jou tegenhoudt in het bereiken van jouw doelen om vanuit daar stappen te zetten naar positieve verandering. 

  Wandelcoaching (op locatie)

  Wandelen vertraagt, verstilt, maakt bewust, geeft inzichten. De natuur in al haar elementen versterkt dit. We gaan samen op pad en al wandelend zullen we aandacht besteden aan jouw vraagstukken. Met behulp van datgene wat de omgeving te bieden heeft.

  Meditatie, yoga en mindfulness

  Meditatie, yoga en mindfulness kunnen ondersteuning bieden bij het vinden van antwoorden en ontspanning. Wanneer je dit prettig vindt, kunnen we dit integreren in het bewustwordingstraject.

 • Workshops en trainingen

  Op zoek naar je essentie

  Tijdens deze dag ga je op zoek naar jouw persoonlijke visie en missie. Wat is jouw doel in je werk en/of leven? Wat zijn jouw daadwerkelijke ambities. Door bewust te zijn van je potentieel en je bedoeling, kun je focus aan gaan brengen en zal je meer rust ervaren.

 • Referenties 

  "Maron is in staat om op een liefdevolle manier je open naar jezelf te laten kijken. Hierdoor wordt jouw potentie zichtbaar. Daarnaast geeft ze handvatten om die potentie te laten groeien. Maron geeft vertrouwen en rust"

  Joost de Boer

 

Nieuws

 • Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je per kwartaal de nieuwsbrief van sSens ontvangen? Stuur dan een bericht...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.